Om oss

Om oss

Improvus är ett konsultföretag som erbjuder konsulter med senior kompetens och gedigen branscherfarenhet inom kemiområdet, allt från kemisk teknik och industriella processer till miljöteknik, medicinsk teknik och läkemedelsutveckling.

Företaget startades 2005 av två civilingenjörer med samma gemensamma värdegrund och vision – att skapa konkreta resultat av hög kvalitet för de kunder som anlitar Improvus.

Verksamheten var i början inriktad mot processkemi men har under årens lopp utvecklats till att även omfatta områdena Cleantech och Life Science.

I affärsområdet Life Science vänder vi oss till kunder inom F&U och produktion av läkemedel och medicintekniska produkter.
Vi har sedan starten arbetat tillsammans med många kunder inom våra områden. Förutom den kompetens som vi på Improvus besitter har vi ett stort nätverk av andra duktiga och kunniga konsulter som vid behov kan gå in och stötta ett projekt.

Vår vision

  • Vi ska vara våra kunders förstahandsval
  • Vi ska förknippas med långsiktighet i våra kundrelationer
  • Vi ska uppfattas som experter inom vårt verksamhetsområde

Vår affärsidé:

Genom att tillhandahålla unik och senior kompetens vill vi skapa värde för våra kunder och bygga en ömsesidig utvecklande relation.

Vill du veta mer?

Vi är alltid tillgängliga för en första diskussion över telefon, eller ännu bättre ett personligt möte.

Pin It on Pinterest